Boglyafánk, a halálosan egyszerű
Nincs mit cizellálni rajta: összekevered a hozzávalókat,
![](//culturewitches.gportal.hu/portal/culturewitches/image/gallery/1532892091_41.jpg)
belecsorgatod a forró (160-170 oC-os) zsiradékba,
![](//culturewitches.gportal.hu/portal/culturewitches/image/gallery/1532892091_98.jpg)
pár percig sül,
![](//culturewitches.gportal.hu/portal/culturewitches/image/gallery/1532892091_37.jpg)
és már kész is a ropogós finomság.
![](//culturewitches.gportal.hu/portal/culturewitches/image/gallery/1532892091_60.jpg)
![](//culturewitches.gportal.hu/portal/culturewitches/image/gallery/1532892090_86.jpg)
![](//culturewitches.gportal.hu/portal/culturewitches/image/gallery/1532892090_36.jpg)
Láttam már tölcsér- és csurgatott fánk néven, de engem a bohókás kuszasága miatt inkább egy szénaboglyára emlékeztet.
Ezzel a recepttel dolgoztam, jó sok lett belőle.